Shakira bevallen op 10 mei 2018

Een zware bevalling voor Shakira en baasje Ellen. Ik, Annemieke, verblijf momenteel in Turkije waardoor Ellen er alleen voor stond. De bevalling werd ingezet en 3 kittens werden gezond geboren.

Op de echo waren ook 3 kittens te zien dus klaar zou je denken. Maar shakira was nog zo onrustig en er was nog beweging te voelen maar er kwam maar niks dus op naar de dierenarts. Hier was op de echo nog een hartje te zien en shakira kreeg weeën opwekkers om het kitten geboren te laten worden.

1 spuit bij de dierenarts en 1 spuit thuis geven.. maar dat hoefde niet meer want shakira beviel in de auto onderweg naar huis van een 4de kitten. Helaas was dit kitten al overleden. Nu klaar dan dachten we maar in de nacht gaf Shakira aan dat er iets nog niet klopte dus weer terug naar de dierenarts. Hier bleek er nog een kitten te zijn wat overleden al was. En dit kitten werd bij de dierenarts geboren. Of het 4e kitten of 5e kitten te zien was met en kloppend hartje zullen we nooit weten.

In ieder geval was het heel verdrietig allemaal en erg stressvol voor mama Shakira en baasje Ellen. Gelukkig mocht het daarna goed zijn en mocht ze een super trotse en lieve mama voor haar 3 prachtige kittens zijn. 

Haar kittens zijn al besproken en we hebben geen pixiebob kittens beschikbaar meer. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s